Wayne Rooney returnerte i engelsk fotball med målgivende pasning da Derby slo Barnsley med 2-1 torsdag. Foto: Bradley Collyer / PA via AP / NTB scanpix
Wayne Rooney returnerte i engelsk fotball med målgivende pasning da Derby slo Barnsley med 2-1 torsdag. Foto: Bradley Collyer / PA via AP / NTB scanpix Vis mer

Wayne Rooney tilbake i engelsk fotball

Wayne Rooney brukte en omgang på å presentere seg med en målgivende for Derby hjemme i 2-1-seieren mot Barnsley i mesterskapssserien torsdag.

Publisert

Wayne Rooney spilte fram Jack Marriott som ga vertene 1-0 like før sidebytte.

Rooney forlot Manchester United etter 2017-sesongen og har tilbrakt tiden i Everton og amerikanske MLS og DC United. Den andre dagen i 2020 var det duket for comeback i engelsk fotball for 34-åringen.

Elliot Simoes utlignet fem minutter etter hvilen, mens Martyn Waghorn sendte Derby i ny ledelse sju minutter senere. Flere mål ble det ikke.

I den andre kampen i mesterskapsserien torsdag slo Swanses Charlton med 1-0.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.