USA:

Voldtok jente (12) - så drepte han tre tenåringsjenter

Tre tenåringsjenter er skutt og drept av en 38 år gammel mann i utkanten av Houston i Texas, opplyser amerikansk politi.

Et hus i Galena Park utenfor Houston i Texas der en mann ifølge politiet drepte tre tenåringsjenter og seg selv lørdag kveld. Foto: Mark Mulligan / Houston Chronicle / AP / NTB
Et hus i Galena Park utenfor Houston i Texas der en mann ifølge politiet drepte tre tenåringsjenter og seg selv lørdag kveld. Foto: Mark Mulligan / Houston Chronicle / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den antatte drapsmannen voldtok også ei tolv år gammel jente som kom seg unna med livet i behold, før mannen tok sitt eget liv.

Drapene fant sted i boligen til gjerningsmannens kjæreste i Galena Park lørdag kveld. Jentene som ble drept, var en gravid 19-åring og to jenter på 14 og 13 år, ifølge sheriff Ed Gonzalez i Harris fylke søndag.

Etter å ha voldtatt tolvåringen, ba mannen henne løpe ut av huset, ifølge Gonzalez. Sheriffen forteller at hun tok med seg ei ett år gammel jente som også var i huset, og løp til en nabo, som ringte politiet. Begge jentene er på sykehus, men de er ikke livstruende skadd.

38-åringens kjæreste, som er mor til 12-åringen og 19-åringen, var ikke hjemme da drapene fant sted. Ettåringen er datteren til 19-åringen, og de andre ofrene beskrives også som familiemedlemmer. Gonzalez har ikke noen teori om motivet for drapene og beskriver det som en meningsløs tragedie.

Drap med skytevåpen er vanlig i USA, og i januar i år var det seks hendelser med fire eller flere drepte på tre uker. Fredag ble seks mennesker drept i en masseskyting i Mississippi.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer