Voldshendelse i leilighet i Oslo

Tre personer er pågrepet og mistenkt for vold etter at de tok seg inn i en leilighet på Løren i Oslo tidlig onsdag morgen.

Illustrasjon: Sperrebånd med politi logo og politibil.Foto: Gorm Kallestad / NTB
Illustrasjon: Sperrebånd med politi logo og politibil.Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk klokken 4.50 flere telefoner fra naboer som meldte fra om at maskerte personer banet seg adgang til en leilighet.

– Dette er en alvorlig sak og ikke noe vanlig innbrudd, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

– Vi rykket ut med store styrker til stedet. Da vi ankom stakk fire personer av i en rød bil. Denne bilen klarte vi å stanse et stykke unna. Tre personer løp fra bilen, mens én ble sittende igjen. To av de tre ble innhentet, men vi leter fortsatt etter den siste, forteller operasjonslederen.

Operasjonslederen sier politiet er usikre på hva som er skjedd og han kan ikke si noe om bakgrunnen. Onsdag morgen avhører politiet flere fornærmede. Ingen er alvorlig skadd.

– Det er trolig flere involverte her enn de fire som stakk av i bilen, sier han.

Politiet stanstet t-banen

T-banen mellom Linderud og Vollebekk ble stanset i begge retninger.

- Det har vært et stopp i begge retninger på linje fem i periode. Det var politiet som ba om å få den stoppet fordi det var en person i sporet, sier Benjamin Øveraas, pressevakt i Ruter til Dagbladet.

Klokken 6.15 ble trafikken gjenopptatt, men det er flere forsinkelser og innstillinger av avganger.

Det har vært forsinkelser på noen bussavganger onsdag morgen. Ifølge Øveraas skyldes forsinkelsene en hendelse på veien på E6 fra Mortensrud, skriver Dagbladet.

Politiet opplyser på Twitter at det har vært en større diesellekkasje fra en leddbuss på ring tre ved Manglerud.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer