Voldsepisode i Trondheim – én pågrepet

En person er kjørt til sykehus og en er pågrepet etter en voldshendelse på Singsaker i Trondheim natt til mandag.

Publisert

Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger etter voldshendelsen, som de meldte om på Twitter ved 3.40-tiden natt til mandag.

– Vi er helt i startfasen, og det er mye vi ikke vet ennå. Blant annet har vi fortsatt ikke avhørt sentrale vitner, så av hensyn til etterforskningen, har vi ikke mulighet til å si noe nærmere om saken, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Hun kan derfor ikke si noe om foranledningen til voldsepisoden. Bortsett fra å bekrefte at én person er kjørt til St. Olavs hospital og at den antatte gjerningspersonen er pågrepet, har hun foreløpig ikke flere opplysninger å gi om de involverte eller skadeomfanget.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.