VM-spiller har reist hjem etter krangel med treneren

André Onana har forlatt Kameruns VM-tropp i Qatar som følge av uenigheter med trener Rigobert Song. Inter-keeperen fikk ikke spille mot Serbia.

André Onana har forlatt Kameruns VM-tropp. Foto: Petr Josek / AP / NTB
André Onana har forlatt Kameruns VM-tropp. Foto: Petr Josek / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

André Onana har forlatt Kameruns VM-tropp i Qatar som følge av uenigheter med trener Rigobert Song. Inter-keeperen fikk ikke spille mot Serbia.

Noen timer før mandagens kamp kom det fram at Onana ble holdt ute av oppgjøret av disiplinære årsaker. I etterkant har flere medier rapportert at grunnen var uenigheter med trener Song.

Mandag kveld publiserte Kameruns fotballforbund en pressemelding der det kom fram at Onana ble «suspendert inntil videre».

Inter-målvakten blir heller ikke å se i siste puljekamp mot Brasil ettersom han har reist hjem til Kamerun, Daily Mail.

Onana kom senere med en uttalelse, der han sier at han gjerne ville ordne opp i saken, men at det var lite vilje fra motparten

«Jeg vil uttrykke mine følelser for landet og landslaget. I går fikk jeg ikke lov til å være med å hjelpe laget, som jeg alltid ønsker for å hjelpe laget til å nå målene sine. Jeg har alltid oppført meg på en måte som skal hjelpe laget til suksess», skriver han.

«Jeg har gjort alt jeg kunne for å finne en løsning i en situasjon som fotballspillere ofte befinner seg i, men det har ikke vært noe vilje fra den andre siden. Likevel respekterer jeg avgjørelsene de som er ansvarlige for lagets suksess tar. Å representere Kamerun har alltid vært et privilegium», fortsetter han.

Kamerun må slå allerede cupspillklare Brasil for å ha håp om avansement.

I alt har Onana stått 34 kamper for Kamerun. Han tok del i lagets 0-1-tap for Sveits i VM-åpningen. Foran sesongen sluttet han seg til Inter i italiensk serie A på fri overgang etter flere år i Ajax i Nederland.

(©NTB)

Mer om