Administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i Virke mener grensen på 50 personer på offentlige arrangementer er for lav. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i Virke mener grensen på 50 personer på offentlige arrangementer er for lav. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Vis mer

Virke: Maksgrensen på 50 personer er for lav

Regjeringen letter på koronarestriksjonene og tillater arrangementer med inntil 50 personer fra og med 7. mai. Men Virke mener at antallet er for lavt.

Publisert

Det vil også være krav om at deltakere på arrangementer må kunne holde minst én meters avstand til hverandre.

– Det vil ikke være økonomisk forsvarlig å gjennomføre arrangementer med inntil 50 personer, som kinovisninger, konserter og teater, sier administrerende direktør Ivar Horneland Kristensen i Virke i en pressemelding.

Han mener samtidig at de nye reglene vil hjelpe noen av produksjonene til virksomheter som driver med film- og TV-innspillinger.

– Men hovedutfordringen er fremdeles avstandskravene. Dette blir det ikke god film av, sier Kristensen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.