Vis mer

Vil ikke ha hunden lenger - kaster den over det tre meter høye gjerdet

Løfter den etter halsbåndet. Se den hjerteskjærende videoen.

(upublisert) Opprettet


 

Det spanske redningssenteret for dyr Protectora de animales Os palleiros, nordvest i Spania oppdaget fredag at de hadde fått en ny hund levert på en svært ukonvensjonell måte.

Redningssenteret har frigjort overvåkningsvideoen, som viser to menn som forsøker å kaste en mellomstor hvit hund over det tre meter høye gjerdet inn til redningssenteret. Etter et par mislykkede forsøk klarte de etter hvert å få hunden over på den andre siden, før de kjørte fra stedet.

Redningssenteret håper noen kjenner igjen de to mennene, slik at de kan straffeforfølges.

«Disse hjerteløse menneskene nølte ikke med å midt på dagen, å gjøre det du kan se på videoen mot et dyr. Uten anger, som om det var en søppelsekk, kastet de ham over, og så seg aldri tilbake» skriver de under videoen på Facebook.

Redningssenteret har anmeldt hendelsen til politiet. Hunden slapp fra fallet uten fysiske skader.

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.