– Vi kommer til å tape og vinne flertall

– Dette blir utrolig spennende, sier statsminister Jonas Gahr Støre til Arbeiderpartiets valgvake i Oslo. Han mener partiet har løftet seg gjennom valgkampen.

Oslo 20230911. Partileder Jonas Gahr Støre (Ap) taler til Arbeiderpartiets valgvake på Folkets hus i Oslo under kommunevalget 2023 mandag kveld.Foto: Terje Pedersen / NTB
Oslo 20230911. Partileder Jonas Gahr Støre (Ap) taler til Arbeiderpartiets valgvake på Folkets hus i Oslo under kommunevalget 2023 mandag kveld.Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

NTB

– Dette blir utrolig spennende, sier statsminister Jonas Gahr Støre til Arbeiderpartiets valgvake i Oslo. Han mener partiet har løftet seg gjennom valgkampen.

– Vi kommer til å gå opp noen steder, og vi kommer til å gå ned. Vi kommer til å tape flertall, og vi kommer til å vinne flertall, sier han.

Til stående applaus og jubel på Arbeiderpartiets valgvake på Folkets Hus i Oslo, takker statsministeren for innsatsen partiet har gjort i hele landet under valgkampen.

Støre mener partiet har løftet seg gjennom valgkampen.

– Vi har i løpet av denne perioden fått fire tusen nye medlemmer, legger han til.

Videre sier Ap-lederen at det er kun noen måneder siden partiet var dømt ut av valget.

– Vi var halvparten av Høyre. Nå er det jevnt over hele landet, og det er fordi valgkampen har vært sabla god, sier Støre.

Følg Sol på Facebook!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer