Venter fire millionærer før måneden er omme

Den nåværende trekningen i pantelotteriet nærmer seg slutten med flere toppgevinster igjen, opplyser Norsk Pantelotteri. De venter fire millionærer de neste tre ukene.

Fire personer rundt om i landet kommer i løpet av de neste tre ukene til å besøke en av disse maskinene og få ut en lapp som gratulerer dem som nybakt millionær. Foto: Frederik Ringnes / NTB
Fire personer rundt om i landet kommer i løpet av de neste tre ukene til å besøke en av disse maskinene og få ut en lapp som gratulerer dem som nybakt millionær. Foto: Frederik Ringnes / NTB Vis mer
Publisert

Det er tilfeldigheter som gjør at det har spart seg opp fire milliongevinster helt på tampen av den nåværende trekningen, opplyser Norsk Pantelotteri i en pressemelding.

Det betyr at det finnes fire kommende millionærer med tomflasker der ute i det ganske land.

– Det kan sammenlignes litt med et kakelotteri, hvor det begynner å bli tomt i loddbøtta, mens det fortsatt er mange kaker igjen på bordet. Bare at det i denne forbindelse ikke er snakk om kaker, men bunker med én million kroner, sier Pantelotteriet-sjef Gaute Langdal.

Én runde i Pantelotteriet har en omsetning på 200 millioner, som inkluderer tolv milliongevinster, pluss en rekke andre mindre gevinster. Denne nåværende trekningen har vart i rundt sju måneder på grunn av svært mange «deltakere». Etter premiene er fordelt, starter en ny trekningsperiode med nye vinnersjanser.

Norsk Pantelotteri, som eies av Røde Kors, har blitt en av den humanitære organisasjonens viktigste inntektskilder, hvor rundt 100 millioner kroner årlig kommer inn til humanitært arbeid.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer