Vekker oppsikt: – Vlahovic er bedre enn Haaland

Serbias fotballpresident Nenad Bjekovic kommer med en oppsiktsvekkende uttalelse om Erling Braut Haaland. Han mener Juventus-spiss Dusan Vlahovic er bedre.

Den serbiske fotballpresidenten Nenad Bjekovic kom med en kontroversiell uttalelse om Erling Braut Haaland. Foto: Lise Åserud / NTB.
Den serbiske fotballpresidenten Nenad Bjekovic kom med en kontroversiell uttalelse om Erling Braut Haaland. Foto: Lise Åserud / NTB. Vis mer
Publisert

– Vlahovic er bedre enn Erling Braut Haaland. Han er en mer komplett spiller, sier Bjekovic til Tuttosport via Goal.

Haaland gjorde overgang fra Borussia Dortmund til Manchester City i midten av juni. Haalands utkjøpsklausul skal ha vært på 619 millioner kroner.

Vlahovic byttet også klubb i 2022 fra Fiorentina til Juventus i januar for 744 millioner kroner.

Nordmannen noterte seg med 27 mål på 29 kamper for Dortmund denne sesongen, mens serberen «bare» klarte å score 29 mål på sine 45 kamper for Fiorentina og Juventus.

Likevel mener Bjekovic at den serbiske spissen er bedre.

– Haaland har utrolig mye kraft, men Vlahovic er ikke noe dårligere. De er også nesten like høye, sier fotballpresidenten og fortsetter:

– Men Juventus-spissens repertoar og spillestil er bedre. Manchester City og Juventus betalte mer eller mindre samme pris for å signere de to i år fra Borussia Dortmund og Fiorentina.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer