Påsketrafikken

Vegtrafikksentralen venter jevn og fin innfart

Vegtrafikksentralen venter stor påskehjemfart også 2. påskedag.

Det ventes jevn og fin innfart i trafikken den siste dagen av påsken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Det ventes jevn og fin innfart i trafikken den siste dagen av påsken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det var ikke den store hjemfarten i går, så det blir kanskje opp mot det samme i dag. Erfaringsmessig blir folk lenger når været er fint, i tillegg er det mange som skal på jobb igjen på tirsdag, sier trafikkoperatør Roger Nedberge Hille ved Vegtrafikksentralen Vest til NTB.

Ifølge Statens vegvesen er det ventet at 2. påskedag vil bli dagen med størst trafikk. I påsken har det vært fint vær over store deler av landet, og mange vil nyte også den siste feriedagen i finværet til det fulle.

Søndag var det tett trafikk på hovedinnfartsårene og opp mot en times forsinkelser inn mot Oslo. På veiene inn mot Bergen var det timelange køer på E16 mot Arna og Åsane.

– Det var jevn og fin innfart i påsketrafikken i går og vi forventer den vil fordele seg like fint i dag, skriver Vegtrafikksentralen Øst på Twitter.

Trafikken under påskeutfarten har de siste årene vært mer spredt utover enn tidligere, og dermed har trafikken ned fra fjellet blitt jevnere fordelt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer