Vanvittig sjansesløseri da Newcastle og Liverpool delte poengene

Newcastle kriget seg til ett poeng da de møtte Liverpool hjemme onsdag. Det var smått utrolig at ikke Jürgen Klopps mannskap klarte å score. Det endte 0-0.

Så nær var Liverpool å vinne. Fabian Schär reddet forsøket til Sadio Mané på strek. Foto: Peter Powell / Pool via AP / NTB
Så nær var Liverpool å vinne. Fabian Schär reddet forsøket til Sadio Mané på strek. Foto: Peter Powell / Pool via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino hadde alle flere store muligheter hver til å score og avgjøre bortekampen mot Newcastle onsdag kveld. Men ingen klarte å overliste Karl Darlow i Newcastle-buret.

– Vi skapte sjanser, utrolige sjanser, men vi setter dem ikke og derfor blir det 0-0. Jeg likte kampen. Vi er ikke glad for resultatet, men jeg er fornøyd med prestasjonen, sa Klopp etter kampen.

– Det er en «null» jeg har lengtet etter å holde, sa Darlow.

Store sjanser

Salah kom alene med Darlow to ganger, men ble etter halvtimen stoppet av målvakten, og etter 67 minutter skjøt egypteren like utenfor.

Mané headet i nettveggen like etter pause fra kloss hold, mens han like før slutt fikk sitt forsøk med kneet stoppet på strek av Fabian Schär.

Firimino skulle på sin side bare heade ballen i mål fra tre meter etter 70 minutter, men bommet på headingen og sleivet den utenfor. Og etter 89 minutter fikk han bedre klem på headingen sin etter en corner, men Darlow reddet og Schär fikk beinet ballen unna på strek.

Leder ligaen

Det ville seg rett og slett ikke for Liverpool-guttene, som med det tapte to verdifulle poeng i toppen av Premier League. Det skal sies at også Alisson til tider fikk det hett rundt øra. Han var flere ganger ute i full strekk, som da Ciaran Clark headet mot mål etter 78 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer