Vant publikumsprisen

Kevin Vågenes vant publikumsprisen på årets utgave av Humorprisen. Prisen for årets humorspire ble gitt til standupkomiker Nora Svenningsen.

Kevin Vågenes ble belønnet med publikumsprisen da Humorprisen ble delt ut på Torshov fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB
Kevin Vågenes ble belønnet med publikumsprisen da Humorprisen ble delt ut på Torshov fredag. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Prisen ble delt ut på Cosmopolite på Torshov i Oslo. Vågenes var ikke til stede fysisk, men tok imot prisen via videolink. Prisen ble delt ut av Calle Hellevang-Larsen.

«Bordtenniskameratene», der Morten Ramm, Erik Solbakken, Ole Soo og Jørgen Høst begynner å spille organisert bordtennis, ble kåret til morsomste underholdningsprogram. De andre nominerte var «Huskestue» og «Kamikaze».

«Gauteshow», som på nyåret har blitt tatt over av NRK, vant årets morsomste på nett, i konkurranse med Morten Ramm og Javad El Bakali, som er best kjent bak brukernavnet utlending.memes.

«Gauteshow»-medprogramleder Snorre Monsson, som på fjorårets humorpris ble utpekt til årets humorspire, vant i kategorien morsomste podkast med «Backflip med Snorre Monsson». Bak ham fulgte «Guttapassasjen», «Med all respekt» og «Tusvik & Tønne».

Martin Lepperød vant prisen for årets standupkomiker, foran Cècile Moroni, Jonna Støme og Jim Swann.

«Føkkings Fladseth», med standupkomiker Henrik Fladseth i hovedrollen, vant i kategorien for beste humordrama. Her var også «Basic Bitch» og «Hva skjedde med Solveig?» nominert.

«Manndag» ble utpekt som årets morsomste humorprogram. De andre nominerte var «Erlend og Steinar hjelper deg» og «KARPE: Ferdig, men ikke kom og tørk».