Vannet flyter i Oslo

En større vannlekkasje sperrer flere gater på Grønland i Oslo torsdag morgen. Brannvesenet og vann- og avløpsetaten er på stedet.

En større vannlekkasje førte til at flere gater ble sperret på Grønland i Oslo torsdag morgen. Foto: Politiet / NTB
En større vannlekkasje førte til at flere gater ble sperret på Grønland i Oslo torsdag morgen. Foto: Politiet / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Oslo politidistrikt har delt et bilde på Twitter som viser vann som strømmer ut nederst i Tøyengata, like ved Grønland Basar.

Grønland ble sperret fra Åkebergveien til Tøyenbekken, men like før klokka 7 ble sperringene opphevet bortsett fra Tøyenbekken, opplyser politiet. De har foreløpig ikke oversikt over hvilke bygg som eventuelt har fått vann inn.

Kommunens vann- og avløpsavdeling er varslet om lekkasjen og flere eiendommer i området har fått stengt vanntilførselen, noe som ifølge politiet har hatt god effekt på lekkasjen. Grønland blir trolig åpnet for trafikk i løpet av en times tid, opplyser politiet ved 6.30-tiden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer