Premier League

Van Dijk kåret til årets spiller

I april ble Liverpools stopperkjempe Virgil van Dijk kåret til årets spiller i England av spillerforeningen. Nå er han kåret til årets Premier League-spiller.

Liverpool-midtstopper Virgil van Dijk er kåret til årets spiller i Premier League. Foto: Luis Vieira / AP / NTB scanpix
Liverpool-midtstopper Virgil van Dijk er kåret til årets spiller i Premier League. Foto: Luis Vieira / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Nederlenderen har blitt stemt fram av Premier League-kapteinene, fotballeksperter og supportere. Det er ligaen selv, som også kårer månedens spiller, som deler ut prisen.

– Det er en stor ære, og jeg er veldig stolt. Uten alle her i Liverpool hadde det ikke vært mulig, så jeg må takke dem, sier van Dijk til ligaens nettsted.

Forrige sesong gikk utnevnelsen til lagkamerat Mohamed Salah, som hadde en strålende debutsesong på Merseyside.

Van Dijk er den første forsvarsspilleren til å vinne prisen siden Manchester City-kaptein Vincent Kompany i 2011/12-sesongen.

I slutten av april stakk den 27 år gamle nederlenderen av med spillerforeningen PFAs gjeve pris til årets spiller i engelsk fotball.

(©NTB)

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer