Vis mer

Været deler Norge i to: Opp mot 20 grader i sør, snø i nord

Sjekk hvordan været blir hos deg.

(upublisert) Opprettet
Deler av Norge får strålende sol og vårstemning, mens andre må beholde vinterjakka på enn så lenge. Se hvordan været blir hos deg på SOL vær.

Oslo


Varmen fortsetter i Oslo og gradestokken sniker seg opp mot 20-tallet. Det er ventet noe skyer, men ingen nedbør og lite vind. Se langtidsvarselet for Oslo her.

Sjekk været for flere steder på Østlandet: Drammen, Fredrikstad, Tønsberg, Skien, Sarpsborg eller søk etter ditt sted.

Bergen


Uka starter med sol og oppholdsvær i Bergen. Resten av uka kan vi vente noe varierende vær, men også onsdag ligger an til å bli solfylt. Se langtidsvarselet for Bergen her.

Sjekk været for flere steder på Vestlandet: Stavanger, Sandnes, Ålesund, Haugesund, Molde eller søk etter ditt sted.

Trondheim


Regnet gir seg i Trondheim og sola titter frem noen timer i ettermiddag. Men dette er bare starten. Tirsdag og onsdag blir det sol og få skyer før regnet regnet er tilbake på torsdag. Se langtidsvarselet for Trondheim her.

Sjekk været for flere steder i Trøndelag: Steinkjer, Levanger, Namsos eller søk etter ditt sted.

Kristiansand


Sørlandsbyen kan vente seg sol og høye temperaturer i dag. Godværet bør nytes mens du kan, for i morgen synker temperaturen og resten av uka ligger an til å bli grå. Se langtidsvarselet for Kristiansand her.

Sjekk været for flere steder på Sørlandet: Arendal, Grimstad, Mandal eller søk etter ditt sted.

Tromsø


Sol og plussgrader lar vente på seg i Tromsø. Ifølge meteorologene, kan tromsøværingene vente seg temperaturer like under null og snø. Gråværet vil vedvare noen dager, men ser ut til å snu på fredag. Se langtidsvarselet for Tromsø her.

Sjekk været for flere steder i Nord-Norge: Bodø, Harstad, Mo i Rana, Alta eller søk etter ditt sted.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.