Skuelystne samlet seg lørdag på en molo i Porthcawl i Wales for å se på bølgene, til tross for advarsler fra myndighetene. Ekstremværet Dennis feide lørdag inn over De britiske øyer. Foto: AP / NTB scanpix
Skuelystne samlet seg lørdag på en molo i Porthcawl i Wales for å se på bølgene, til tross for advarsler fra myndighetene. Ekstremværet Dennis feide lørdag inn over De britiske øyer. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Uvær skaper mer kaos i Storbritannia

Ikke før var ekstremværet Ciara over, så er Storbritannia rammet av et nytt uvær. Nå er det Dennis som herjer over De britiske øyer.

Publisert

Stormen Dennis feide lørdag inn over landet og hadde med seg sterk vind og store nedbørsmengder. Uværet ventes å vare gjennom helgen, og både fly-, ferje-, vei- og togtrafikken rammes.

British Airways og EasyJet varsler at flere hundre flyavganger kommer til å bli innstilt i løpet av helgen, noe som rammer over 10.000 reisende.

Meteorologene advarer mot flom og anslår at noen områder kan få like mye regn i løpet av to dager som de vanligvis får i løpet av en måned. Flomfaren øker også fordi grunnen allerede er mettet av vann etter ekstremværet Ciara, som rammet landet for en uke siden.

Ifølge Sky News omkom minst to mennesker som følge av uværet lørdag.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.