Utvider tilbakekalling: Speil faller ned fra veggen

- Slutt å bruk det.

Ikea utvider tilbakekallingen av speil med navnet "LETTAN" for reparasjon på grunn av veggbeslag som går i stykker. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Ikea utvider tilbakekallingen av speil med navnet "LETTAN" for reparasjon på grunn av veggbeslag som går i stykker. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Ikea utvider tilbakekallingen av speil med navnet "LETTAN" for reparasjon på grunn av veggbeslag som går i stykker.

– Ikea kunngjør en utvidet tilbakekalling av visse LETTAN-speil for reparasjon på grunn av veggbeslag som går i stykker. Ikea ber alle kunder som eier et LETTAN-speil som er berørt av dette, om å slutte å bruke det og bestille nye veggbeslag uten ekstra kostnad, skriver møbelgiganten i en pressemelding onsdag.

Feilen har ført til at noen speil har falt ned, ifølge selskapet.

Speilet ble først tilbakekalt i 2023. Etter å ha undersøkt feilen har Ikea funnet ut at de defekte veggbeslagene ble brukt i produksjonen i en lengre periode enn de tidligere var klar over.

– Ettersom sikkerheten til kundene våre er vår fremste prioritet har vi av sikkerhetshensyn bestemt oss for å utvide tilbakekallingen, heter det.

LETTAN-speilene som er berørt og kalles tilbake for reparasjon, inkluderer alle LETTAN-speil med datostempling frem til og med 2105. I tillegg gjelder det LETTAN-speil med leverandørnummer 21944 og datostempel frem til og med 2325.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer