Bill Clinton:

Utskrevet fra sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton har blitt skrevet ut av sykehuset der han har blitt behandlet for en infeksjon.

Tidligere president i USA, Bill Clinton, forlot søndag sykehuset han har vært innlagt på siden tirsdag med en infeksjon. Etter utskrivingen tok han og kona Hillary Clinton seg tid til å hilse på og snakke med leger og sykepleiere ved sykehuset. Foto. Damian Dovarganes / AP / NTB
Tidligere president i USA, Bill Clinton, forlot søndag sykehuset han har vært innlagt på siden tirsdag med en infeksjon. Etter utskrivingen tok han og kona Hillary Clinton seg tid til å hilse på og snakke med leger og sykepleiere ved sykehuset. Foto. Damian Dovarganes / AP / NTB Vis mer
Publisert

Clinton ble innlagt på et sykehus i det sørlige California tirsdag for en infeksjon som blant annet ga han feber. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

Den 75 år gamle ekspresidenten forlot sykehuset rundt klokken 8 søndag morgen lokal tid, arm i arm med kona Hillary Clinton. Han var iført munnbind og stoppet for å håndhilse på leger og sykepleiere utenfor sykehuset.

På spørsmål fra en reporter om hvordan han hadde det, ga Clinton en tommel opp.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer