Utdrikningslag førte til stor politiaksjon

Politiet i Trondheim rykket ut med store ressurser da de fikk melding om at folk i finlandshetter teipet fast en annen person. Det hele var et utdrikningslag.

Publisert

– Det var en ganske brå oppstart på oppdraget. Klokken 9.35 fikk vi melding om fem-seks ungdommer i finlandshetter som sto og teipet fast en fyr på baksiden av XXL på Tiller, sier operasjonsleder Bjørnar Gaasvik i Trøndelag-politiet til NTB.

Politiet kalte ut det de hadde av ressurser for å sperre av veier og komme i kontakt med et kjøretøy som var blitt observert. Flere ringte bekymret inn til nødsentralen og fortalte hva de hadde sett.

– Så kom vi i kontakt med det som viste seg å være et utdrikningslag som var godt i gang og hadde dratt videre til en trampolinepark, sier Gaasvik.

Både den kommende brudgommen og hans venner kan vente seg en streng preken fra politiet, men det blir trolig ikke opprettet sak.

– Vi har både snakket med dem på telefon og det blir personlig oppmøte for å fortelle at det er unødvendig at det skjer slik på et så offentlig sted, sier Gaasvik.

– Det var mange innringere til oss som vi måtte roe ned, påpeker han.

Politiet holdt hodet kaldt og hadde ikke bevæpnet seg.

(©NTB)

TIKTOK-HIT: Norske David Berg er muligens Norges mest virale. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer