USAs verste seriemorder er død

Samuel Little, som er regnet som USAs verste seriemorder av FBI, døde onsdag, 80 år gammel.

Samuel Little, som her er avbildet i 2018, er død. Han regnes som USAs verste seriemorder av FBI. Foto: California Department of Corrections via AP/NTB
Samuel Little, som her er avbildet i 2018, er død. Han regnes som USAs verste seriemorder av FBI. Foto: California Department of Corrections via AP/NTB Vis mer
Publisert

Little har innrømmet 93 drap. Flesteparten av ofrene hans var kvinner, mange av dem rusmisbrukere eller prostituerte. Drapene skjedde mellom 1970 og 2005.

Flere av drapene ble aldri etterforsket. Little ble fengslet i 2014 og sonet en dom på tre ganger livstid i fengsel. Etterforskere har bekreftet at han sto bak minst 50 drap, og mener forklaringen hans om de øvrige drapene virket troverdige.

Little døde på et sykehus tidlig onsdag, opplyser fengselsvesenet i California.

Han vokste opp i Ohio, droppet ut av skolen på videregående og levde siden et nomadeliv. Alkohol- og stoffmisbruk ble finansiert med tyverier. Allerede i 1980 ble han anklaget for drap, men ikke dømt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer