Politiet i Tennessee fotografert i forbindelse med jakten på den mistenkte. Foto: Mark Humphrey / AP / NTB scanpix
Politiet i Tennessee fotografert i forbindelse med jakten på den mistenkte. Foto: Mark Humphrey / AP / NTB scanpix Vis mer

USA: Sju personer funnet drept i boliger - 25-åring pågrepet

En 25 år gammel mann er pågrepet etter at sju mennesker ble funnet drept i to boliger på landsbygda i den amerikanske delstaten Tennessee i helgen.

Publisert

25-åringen ble pågrepet lørdag etter at han ble skutt i beinet under en politijakt i nærheten av ett av åstedene i Summer County, opplyser politiet.

Ytterst få detaljer er kjent om omstendighetene rundt drapene i nærheten av småbyen Westmoreland nordøst for Nashville. Motivet for drapene er fremdeles ikke kjent, og politiet etterforsker nå den mistenktes forbindelse til ofrene.

De første fire drapsofrene ble funnet i en av boligene etter at et familiemedlem ringte politiets nødnummer lørdag. Dagen etter opplyste politiet at ytterligere to drepte var blitt funnet i huset, mens et sjuende offer ble funnet i en annen bolig i området.

Politiet mener de er en sammenheng mellom de to åstedene.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.