Vis mer

UP med kontrollmaraton torsdag

65 fartskontroller i hele landet.

(upublisert) OpprettetFra torsdag morgen og det neste døgnet gjennomfører utrykningspolitiet en særskilt innsats mot fartsovertredelser over hele landet.


Kontrolldøgnet, som har fått navnet Speed Marathon, blir også gjennomført i over 20 andre europeiske land i regi av det europeiske trafikkpolitisamarbeidet TISPOL.


– Kontrollaktiviteten har som formål å forebygge og avdekke fartsovertredelser for å redusere antallet drepte og hardt skadde på norske veier, sier UP-sjef Runar Karlsen i en pressemelding.


Fra klokken 6 torsdag til klokken 6 fredag vil UP gjennomføre 65 fartskontroller på ulike steder i hvert av de fem UP-distriktene.


I alt 180 personer vil være involvert i innsatsen, som kommer i tillegg til den ordinære kontrollvirksomheten, opplyser Karlsen. (©NTB)
Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.