United-stjerne unnskylder seg til fansen: – Det gjør vondt

Manchester United-spiller Marcus Rashford går nå langt i å beklage klubbens svake resultater den siste tiden.

Foto: Rui Vieira/AP/NTB scanpix)
Foto: Rui Vieira/AP/NTB scanpix) Vis mer
Publisert

En tung sesongstart for Ole Gunnar Solskjærs mannskap ble om mulig enda tyngre med søndagens 0-1-tap borte mot Newcastle. Resultatet forlenget en allerede lang og vond rekke med svake resultater siden nordmannen ble fast ansatt som United-manager.

En av dem som har skuffet er spissen Marcus Rashford. På sosiale medier beklager han lagets svake prestasjoner de siste ukene.

«Man kan ikke gjemme seg i fotball, og de siste ukene har enkelt og greit ikke vært gode nok. Som United-fan, som jeg er, gjør det vondt. Og dere fortjener bedre», skriver Rashford på Twitter mandag.

Meldingen har karakter av å være en unnskyldning til fansen.

På de siste 23 kampene har det kun blitt fem seire, og etter åtte kamper av årets serie ligger United kun to poeng over nedrykksstreken i Premier League. Hele 15 poeng skiller opp til ligaleder Liverpool.

«Vi vet at vi må forbedre oss og det er vårt hovedfokus som lag og som klubb», avslutter United-spissen.

Etter søndagens tap for Newcastle gikk også keeper David de Gea langt i å ta selvkritikk på vegne av hele laget.

– Dette er ikke akseptabelt for en klubb som oss. Jeg synes det er flaut også. Ikke bare i dag, hele sesongen. Vi spiller ikke bra. Vi klarer ikke engang å score mål og skape sjanser. Vi har mange skader og unge spillere på laget, men det er ingen unnskyldning, sa spanjolen.

Vondt kan bli til verre allerede i neste ligarunde. Da får Manchester-klubben besøk av ubeseirede Liverpool.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer