Foto: Rui Vieira/AP/NTB scanpix)
Foto: Rui Vieira/AP/NTB scanpix) Vis mer

United-stjerne unnskylder seg til fansen: – Det gjør vondt

Manchester United-spiller Marcus Rashford går nå langt i å beklage klubbens svake resultater den siste tiden.

Publisert

En tung sesongstart for Ole Gunnar Solskjærs mannskap ble om mulig enda tyngre med søndagens 0-1-tap borte mot Newcastle. Resultatet forlenget en allerede lang og vond rekke med svake resultater siden nordmannen ble fast ansatt som United-manager.

En av dem som har skuffet er spissen Marcus Rashford. På sosiale medier beklager han lagets svake prestasjoner de siste ukene.

«Man kan ikke gjemme seg i fotball, og de siste ukene har enkelt og greit ikke vært gode nok. Som United-fan, som jeg er, gjør det vondt. Og dere fortjener bedre», skriver Rashford på Twitter mandag.

Meldingen har karakter av å være en unnskyldning til fansen.

På de siste 23 kampene har det kun blitt fem seire, og etter åtte kamper av årets serie ligger United kun to poeng over nedrykksstreken i Premier League. Hele 15 poeng skiller opp til ligaleder Liverpool.

«Vi vet at vi må forbedre oss og det er vårt hovedfokus som lag og som klubb», avslutter United-spissen.

Etter søndagens tap for Newcastle gikk også keeper David de Gea langt i å ta selvkritikk på vegne av hele laget.

– Dette er ikke akseptabelt for en klubb som oss. Jeg synes det er flaut også. Ikke bare i dag, hele sesongen. Vi spiller ikke bra. Vi klarer ikke engang å score mål og skape sjanser. Vi har mange skader og unge spillere på laget, men det er ingen unnskyldning, sa spanjolen.

Vondt kan bli til verre allerede i neste ligarunde. Da får Manchester-klubben besøk av ubeseirede Liverpool.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.