United betaler supporternes flyreise til bortekamp

Manchester United stiller med et eget privatfly for supportere rammet av konkursen til reiseoperatøren Thomas Cook, i forbindelse med bortekampen mot Astana.

Manchester United betaler flyreise for supportere. Her er manager Ole Gunnar Solskjær etter midtukeseieren over Chelsea i ligacupen. Foto: Ian Walton / AP / NTB scanpix
Manchester United betaler flyreise for supportere. Her er manager Ole Gunnar Solskjær etter midtukeseieren over Chelsea i ligacupen. Foto: Ian Walton / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mange av supporterne har nemlig fått trøbbel med å komme seg til bortekampen mot Astana i Kasakhstan som et resultat av at reiseselskapet gikk konkurs i slutten av september.

Derfor tar United saken i egne hender og bestiller et eget privatfly. Supportere kan få gratis reise til Kasakhstan om de beviser at de i utgangspunktet hadde bestilt via Thomas Cook.

– Vi er glad for å fortelle at Manchester United vil organisere en gratis reise for den kommende kampen i Kasakhstan for dem som ble påvirket, skriver klubben.

Kampen mot Astana spilles 28. november. Før den tid skal United ha hjemmekamp mot Partizan. Oppgjøret mot serberne er kommende torsdag. Ole Gunnar Solskjær og co. leder sin gruppe i europaligaen etter tre kamper. Rødtrøyene har til nå hanket inn sju av ni mulige poeng.

United har hatt en oppsving den siste uken etter en tøff start på sesongen. Etter først å ha spilt uavgjort mot serieleder Liverpool, er det blitt tre strake borteseire mot Partizan, Norwich og Chelsea for Solskjær.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer