Ungdommer spiste, drakk og tok massasje for 100.000 kroner – forsøkte å lure seg unna regninga

En 18 år gammel mann er pågrepet etter å ha forsøkt å lure seg fra regningen etter å ha festet for nesten 100.000 kroner på Norefjell ski & spa.

Hytter og Norefjell Ski & Spa på Norefjell. Norefjell Skisenter. Foto: Halvard Alvik / NTB
Hytter og Norefjell Ski & Spa på Norefjell. Norefjell Skisenter. Foto: Halvard Alvik / NTB Vis mer
Publisert

– Det var en gruppe unge mennesker som i flere dager hadde drukket, spist, tatt massasje, leid ski og festet i vei uten å betale for seg, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB.

Da regningen skulle gjøres opp torsdag formiddag prøvde en 18 år gammel mann, som er hovedmistenkt i saken, å lure betjeningen på hotellet til å tro at han hadde betalt. Ifølge operasjonslederen viste mannen fram falske bankoverføringer til betjeningen.

Operasjonsleder sier at tre-fire personer har holdt til i en leilighet på hotellet i noen dager. I tillegg har det vært flere folk som har vært til og fra i leiligheten.

– De hadde opparbeidet seg en regning på opp mot 100.000 kroner. Slik jeg forstår det skulle den siktede spandere på alle, men det spørs vel om han har de pengene, sier Mørch.

Mannen er nå pågrepet og kjørt i arresten i Drammen.

– Der skal han avhøres, så får vi se om han erkjenner noe, sier Mørch.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer