Ung mann til sykehus etter voldshendelse i Kristiansand

En mann i 20-årene er fraktet til sykehuset etter en voldshendelse i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, og saken beskrives av politiet som alvorlig.

Publisert

– Det er en såpass alvorlig sak at kriminalteknikere er sendt til stedet, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB.

– Vi er usikre på alvorlighetsgraden, men kriminalteknikere er sendt til stedet i tilfelle det viser seg å være så alvorlig som vi tror, tilføyer operasjonslederen.

Politiet fikk like før klokken fire melding om et slagsmål på en privat adresse i Vågsbygd i Kristiansand. De involverte var fortsatt på stedet da nødetatene ankom.

Opplysninger og spor tyder på at et våpen eller en gjenstand er brukt. Odde ønsker ikke å kommentere hvilken gjenstand det er snakk om, hvilke skader den fornærmede har, eller hvor på kroppen det er. Mannen var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehuset.

Klokken 6.15 lørdag morgen er tilstanden hans fortsatt ukjent.

Den mistenkte, en mann i 30-årene, er kjørt i arrest. Det er tatt utvidede prøver av ham, og Odde forventer at et avhør vil bli gjort lørdag formiddag.

Foreløpig er hendelsesforløpet og relasjonen mellom mistenkte og fornærmede ukjent.

Det var en annen person på adressen som varslet politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer