Ung mann påført stikkskader i Oslo: - Virker som det skjedde ut av det blå

En mann i starten av 20-årene er i god behold etter å ha blitt stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo. Politiet søker etter en gjerningsmann.

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix
En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den fornærmede mannen har fått stikkskader etter at han ble angrepet utenfor kiosken Deli de Luca på Grønland Torg mandag kveld. Den fornærmede gikk inn i kiosken etter at han ble stukket, og personer der meldte fra til politiet. Politiet opplyste om hendelsen klokka 21.46.

Mannen, som er i starten av 20-årene, var ved bevissthet etter hendelsen.

Løp fra stedet

– Han er i god behold. Det viser seg at han ikke har fått noen alvorlige skader, kun lettere skader, som han nå får oppfølging for hos helsevesenet, sier operasjonsleder Guro Sandnes ved Oslo-politiet til NTB litt før midnatt

Da var politiet fremdeles på jakt etter en gjerningsmann, som løp fra stedet etter hendelsen og beskrives som mørk i håret, med rød caps og mørke klær.

Siden fornærmede ikke har forklart seg for politiet ennå, er det fremdeles en del uklarheter rundt episoden. Det er uklart om de to kjente hverandre fra før, og politiet jobber nå med å finne ut foranledningen til hendelsen.

Vitner så hendelsen

– Det kan virke som dette er en hendelse der de ikke kjente hverandre fra før. Det virker som det skjedde ut av det blå, men det er litt tidlig å slå det fast. Vi må vente til vi har fått snakket med fornærmede.

– Når det gjelder våpen som er brukt, har vi ikke kontroll på det. Det er ikke utenkelig at det var en kniv, men vi kan ikke bekrefte det nå, sier Sandnes.

Politiet har avhørt vitner på stedet, som har beskrevet en knivlignende gjenstand brukt under angrepet, og skal gå gjennom bilder fra overvåkingskameraer i området. Kriminalvakten er ferdig med undersøkelser på stedet og har sikret spor. Sperringer på åsted er fjernet, og det er normal ferdsel i området.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer