Dette er den siste strekningen en ung mann fra Melhus får kjøre på en god stund, skriver politiet på Facebook. (Foto: Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu på Facebook)
Dette er den siste strekningen en ung mann fra Melhus får kjøre på en god stund, skriver politiet på Facebook. (Foto: Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu på Facebook) Vis mer

Råkjøring

Ung mann kjørte nesten dobbelt så fort som tillatt

En ung mann mistet fredag kveld førerkortet på stedet etter at han kjørte 190 kilometer i timen i en 100-sone på E6 utenfor Trondheim.

Publisert

Den unge mannen råkjørte forbi politiet på E6 mellom Klett og Melhus, skriver Adresseavisen.

– Dette er den siste strekningen en ung mann fra Melhus får kjøre på en god stund, skriver politiet på Facebook og legger ved et bilde av strekningen med et 100-soneskilt.

Mannen kjørte forbi en sivil politibil på E6. Politiet skriver at patruljen var kjapp med å starte en måling og ta opp jakten på sjåføren.

– Fører erkjente å ha kjørt i 190 km/t. Førerkort er beslaglagt og anmeldelse opprettes, skriver de.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.