Russ falt ut av russebil i fart

Ung kvinne hardt skadd

Ulykken skjedde natt til onsdag.

Ulykken skjedde ved 1-tiden natt til onsdag. Ifølge vitner skal bilen ha holdt en fart på 30-40 km/t (Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / Scanpix).
Ulykken skjedde ved 1-tiden natt til onsdag. Ifølge vitner skal bilen ha holdt en fart på 30-40 km/t (Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / Scanpix). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kvinnelige russen fikk lettere til moderate skader, opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i politiet i Agder til Fædrelandsvennen.

Politi og ambulanse rykket ut til ulykken i 1-tiden natt til onsdag. Kvinnen var ved bevissthet og ble kjørt til sykehus i ambulanse.

Det er uklart hvorfor hun falt ut.

Vitner på stedet har opplyst til politiet at russebilen ikke holdt særlig stor fart, og de anslår en hastighet på rundt 30–40 kilometer i timen da ulykken skjedde.

Også politiet i Sørøst måtte rykke ut til «russebråk» i natt.

Litt over klokken 2 var rundt 20 russebusser med til sammen 500–600 russ samlet ved Shell-stasjonen på Fokserød utenfor Sandefjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer