Ulykken skjedde ved 1-tiden natt til onsdag. Ifølge vitner skal bilen ha holdt en fart på 30-40 km/t (Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / Scanpix).
Ulykken skjedde ved 1-tiden natt til onsdag. Ifølge vitner skal bilen ha holdt en fart på 30-40 km/t (Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / Scanpix). Vis mer

Russ falt ut av russebil i fart

Ung kvinne hardt skadd

Ulykken skjedde natt til onsdag.

Publisert

Den kvinnelige russen fikk lettere til moderate skader, opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i politiet i Agder til Fædrelandsvennen.

Politi og ambulanse rykket ut til ulykken i 1-tiden natt til onsdag. Kvinnen var ved bevissthet og ble kjørt til sykehus i ambulanse.

Det er uklart hvorfor hun falt ut.

Vitner på stedet har opplyst til politiet at russebilen ikke holdt særlig stor fart, og de anslår en hastighet på rundt 30–40 kilometer i timen da ulykken skjedde.

Også politiet i Sørøst måtte rykke ut til «russebråk» i natt.

Litt over klokken 2 var rundt 20 russebusser med til sammen 500–600 russ samlet ved Shell-stasjonen på Fokserød utenfor Sandefjord.

– Der oppsto det håndgemeng mellom en russ og en privatperson hvor begge fikk seg en på «leppa». Russen påsto at «motparten» hadde kommet inn på russebussen og tatt nøkkelen ut av tenningen, tvitrer politiet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.