Ung kvinne alvorlig skadd i berg-og-dal-bane-ulykke i Aarhus

Tre personer ble skadd i en ulykke på en berg-og-dal-bane i Tivoli Friheden i danske Aarhus. Deler av et tog slet seg, og gjester ble sittende fast fastklemt.

Tivoli Friheden ble stengt umiddelbart etter en ulykke med en berg-og-dal-bane torsdag ettermiddag. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Ritzau Scanpix / NTB
Tivoli Friheden ble stengt umiddelbart etter en ulykke med en berg-og-dal-bane torsdag ettermiddag. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Fornøyelsesparken er i første omgang stengt ut dagen, og alle gjester ble bedt om å forlate stedet, skriver TV 2 Østjylland.

– Tre personer er sendt på sykehus, opplyser brannvesenets operasjonsleder Anders Brix Christensen til Jyllands-Posten. Han sier en ung kvinne skal være alvorlig skadd.

Brannvesenet omtaler ulykken som alvorlig og sier at en av vognene har slitt seg, og at flere personer satt fastklemt.

– Vi kan se at den bakerste delen av toget på en måte har knekt av og henger under resten. Men jeg kan ikke si noe mer eller noe om hva som har skjedd, sier parkdirektør Henrik Olsen til TV 2 Østjylland.

Det skal være attraksjonen Cobra som er rammet av ulykken. Det er en berg-og-dal-bane som er 25 meter høy. Kanalen skriver at flere av vognene ligger på et annet nivå i berg-og-dal-banen enn resten av toget.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer