Ulykke på Drammensbadet - én person alvorlig skadd

Søndag ettermiddag skjedde det en drukningsulykke på Drammensbadet. En person skal være alvorlig skadd.

Publisert

Pressevakt Dag Strøm hos Vestre Viken bekrefter til Drammens Tidende at akuttmottaket ved Drammen sykehus har mottatt en pasient. Tilstanden ved ankomst var alvorlig, men stabil.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge og brannvesenet bekrefter til avisen at de var på stedet, uten å si noe mer om oppdraget eller hendelsen.

Avisen snakket med flere badegjester utenfor badet, og de fortalte at det var et barn som ble hentet opp fra vannet, og at det ble satt i gang livreddende behandling umiddelbart.

Alle gjestene ble bedt om å forlate Drammensbadet etter ulykken, og badet ble stengt for dagen.

Til NRK bekrefter daglig leder ved Drammensbadet Kristina Vinda at det har vært en ulykke i bassenget, men hun vil ikke si noe om alder eller kjønn.

Politiet meldte på Twitter rundt klokken 17.40 at de har mottatt tips om en ulykke som er skjedd på Drammensbadet, og at de har vært på stedet for informasjonsinnhenting om hendelsen.

– Foreløpig er det ingen info om hendelsesforløp eller skadeomfang. Politiet jobber med å få oversikt over hendelsen og oppretter sak, skriver de.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer