Ulv tok livet av 31 flamingoer i Danmark

En rømt ulv er avlivet i Danmark etter å ha tatt 34 fugler i Ree Safari Park i Ebeltoft. I alt 31 av fuglene var flamingoer.

Flamingoer ble ofre for en rømt ulv i en safaripark i Danmark. Disse flamingoene oppholder seg i Tete d'Or park i Lyon i Frankrike. Foto: Pavel Golovkin / AP / NTB
Flamingoer ble ofre for en rømt ulv i en safaripark i Danmark. Disse flamingoene oppholder seg i Tete d'Or park i Lyon i Frankrike. Foto: Pavel Golovkin / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Natt til onsdag i forrige uke rømte den arktiske ulven fra innhegningen sin i Ree Park Safari i Ebeltoft og to livet av 34 fugler i parken, opplyser administrerende direktør Jesper Stagegaard i safariparken til Ekstra Bladet.

To storker og en krontrane måtte også bøte med livet. Parkens direktør understreker at det ikke var sulten som fikk ulven til å gå rett etter fuglene, men rent jaktinstinkt.

Ulven overlevde heller ikke natten. Den ble avlivet på stedet da man fryktet at den ville angripe andre steder i parken.

Det er mulig for gjester å overnatte i safariparken. Derfor var det også gjester der inne da ulven gikk løs. Men de var ikke i fare, ifølge direktøren.

Ulven slapp ut fordi den klarte å grave seg under innhegningen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer