Ukraina: Mange drept i angrep på boligblokk i Kharkiv

Mange sivile er drept i et angrep på en boligblokk i den beleirede ukrainske byen Kharkiv søndag, ifølge militære kilder.

En kvinne leser en bok mens hun sitter på en underjordisk t-banestasjon som brukes som bombeskjul. Foto: Aris Messinis / STF / AFP)
En kvinne leser en bok mens hun sitter på en underjordisk t-banestasjon som brukes som bombeskjul. Foto: Aris Messinis / STF / AFP) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge myndighetene i Kharkiv er minst fem sivile drept i det russiske artilleriangrepet søndag morgen, blant dem en ni år gammel gutt.

Etter angrepet postet myndighetene bilder av boligblokken på Facebook, der det gikk fram at blokka hadde tatt fyr, og at røyk veltet ut av flere etasjer i bygningen.

Kharkiv, Ukrainas nest største by, har vært beleiret av russiske styrker siden begynnelsen av invasjonen 24. februar. Myndighetene sier at 266 sivile har mistet livet i byen, blant dem 14 barn.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer