Ukjent antall gisler holdes på et postkontor i Japan

En person som antas å være bevæpnet har tatt et ukjent antall gisler på et postkontor i Japan, ifølge myndighetene.

Oversiktsbildet viser politi ta posisjon utenfor postkontoret der gjerningspersonen oppholder seg i Warabi. Foto: Kyodo News via AP.
Oversiktsbildet viser politi ta posisjon utenfor postkontoret der gjerningspersonen oppholder seg i Warabi. Foto: Kyodo News via AP. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Omtrent klokken 14.15 i dag har en person tatt gisler og barrikadert seg på et postkontor i Warabi. Gjerningspersonen innehar noe som ser ut til å være en pistol, sier myndighetene i Warabi på sine nettsider.

Hendelsen kommer i etterkant av en skyteepisode i samme region tidligere på dagen, som politiet etterforsker. To personer ble lettere såret i hendelsen, men det var uklart hvordan de fikk skadene.

TV-sendte bilder viser en mann inne på postkontoret iført en caps og en hvit vest under en mørk frakk, og noe som ser ut som en pistol festet til en snor rundt halsen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer