Ukas beste nyhetsbilder

Her er ukas utvalgte blinkskudd.

(upublisert) Opprettet
Hver eneste dag renner det inn flere tusen nyhetsbilder fra hele verden. Vi velger ut ett bilde hver ukedag. Under ser du vårt utvalg blant de beste nyhetsbildene som er tatt denne uka. Hele blinkskudd-arkivet vårt finner du her. Ukas bilder er fra Malaysia, Jerusalem, Colombia, Arizona og Spania. Ferraris Formel 1-lag trener på hjulskift foran søndagens Malaysia Grand Prix. Foto: Mark Baker / AP PHOTO / SCANPIX Kroppene til de drepte etter skytingen på en jødisk skole i Toulouse i Frankrike forberedes til begravelsen i Jerusalem senere på dagen onsdag, samtidig som fransk politi beleiret bostedet til den mistenkte gjerningsmannen. Tre små barn og en rabbiner ble skutt og drept. Fotograf: Oded Balilty / AP PHOTO / SCANPIX Colombianske Maura Braidy Reyes venter på å få trofeet som bekrefter at hun vant det sjette cowgirl-verdensmesterskapet. Det ble arrangert i hjemlandet. Foto: John Vizcaino / REUTERS / SCANPIX En sen vinterstorm preget California og Arizona i natt. I Arizona kom det flere tommer med snø, som blant annet førte til adskillige stengte hovedveier. Foto: Joshua Lott / REUTERS / SCANPIX Landsbyen Esco ligger i Aragon, et 700 år gammelt samfunn som måtte gi opp å være et selvforsynt samfunn da general Franco i 1960 bestemte å demme opp elven Aragon. Dette førte til at jordbruksområdene deres ble lagt under vann. Nå protesterer de mot planer om å utvide dammen som utgjør Yesa-reservoaret. Foto: Vincent West / REUTERS / SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.