Brannvesenet reddet fredag en ugle ut av pipa i en enebolig på Nøtterøy. Ugla klarte seg bra og fløy av gårde etter å ha ristet sot og støv av seg. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix
Brannvesenet reddet fredag en ugle ut av pipa i en enebolig på Nøtterøy. Ugla klarte seg bra og fløy av gårde etter å ha ristet sot og støv av seg. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix Vis mer

Ugle reddet ut av pipe på Nøtterøy

Brannvesenet reddet ut en ugle som satt fast i en pipe i en enebolig på Nøtterøy i Vestfold fredag formiddag.

Publisert

Huseieren ringte selv til brannvesenet og ba om hjelp til å hente ut ugla fordi han ikke tok sjansen på å hente den ut selv. Ugla satt fast rett bak feierluka i bunnen av pipa, rett ved ovnen i stua.

Brannvesenet på Nøtterøy rykket ut og klarte å få den kullsvarte ugla ut av pipa.

– Ugla viftet kraftig med vingene så sot og støv sto. Da den hadde kvittet seg med det verste, tok den av på egne vinger, skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Facebook.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.