UEFA vil straffe Manchester United og PSG

UEFA innledet onsdag disiplinærsak mot både Manchester United og Paris Saint-Germain på grunn av deres tilhengeres oppførsel under tirsdagens mesterligakamp.

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Publisert

Begge lags tilhengere skal ha kastet gjenstander under kampen. PSGs ving og tidligere United-spiller Angel Di Maria ble fotografert da han holdt en flaske som angivelig ble kastet mot ham da han skulle ta et innkast i annen omgang.

PSG-supporterne rev løs eller skadet om lag 800 seter i sin tribuneseksjon. Det ble også brukt pyroteknikk, og det skal ha blitt kastet gjenstander mot United-tilhengere som satt i nærheten.

Manchester United må også svare for at deres tilhengere blokkerte trappeganger i strid med sikkerhetsreglene til UEFA. Disiplinærsakene skal behandles 28. februar.

Returkampen i Paris spilles 6. mars, og PSG har et klart overtak etter sin 2-0-seier på Old Trafford.

PSG måtte stenge en hel tribune på Parc des Princes i en gruppekamp i oktober som straff for tilhengernes bruk av pyroteknikk i hjemmetapet mot Real Madrid forrige sesong.

(©NTB)

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer