UEFA vil straffe Manchester United og PSG

UEFA innledet onsdag disiplinærsak mot både Manchester United og Paris Saint-Germain på grunn av deres tilhengeres oppførsel under tirsdagens mesterligakamp.

Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Publisert

Begge lags tilhengere skal ha kastet gjenstander under kampen. PSGs ving og tidligere United-spiller Angel Di Maria ble fotografert da han holdt en flaske som angivelig ble kastet mot ham da han skulle ta et innkast i annen omgang.

PSG-supporterne rev løs eller skadet om lag 800 seter i sin tribuneseksjon. Det ble også brukt pyroteknikk, og det skal ha blitt kastet gjenstander mot United-tilhengere som satt i nærheten.

Manchester United må også svare for at deres tilhengere blokkerte trappeganger i strid med sikkerhetsreglene til UEFA. Disiplinærsakene skal behandles 28. februar.

Returkampen i Paris spilles 6. mars, og PSG har et klart overtak etter sin 2-0-seier på Old Trafford.

PSG måtte stenge en hel tribune på Parc des Princes i en gruppekamp i oktober som straff for tilhengernes bruk av pyroteknikk i hjemmetapet mot Real Madrid forrige sesong.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer