Champions League

UEFA kåret Ronaldo-scoring til beste mesterligamål

Cristiano Ronaldos kunstscoring mot gamleklubben Manchester United gikk til topps da et UEFA-utvalg kåret sesongens beste mesterligamål.

Cristiano Ronaldos volleyscoring mot Manchester United i gruppespillet ble kåret til sesongens beste mesterligamål. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix
Cristiano Ronaldos volleyscoring mot Manchester United i gruppespillet ble kåret til sesongens beste mesterligamål. Foto: Antonio Calanni / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at mesterligasesongen endte i Liverpool-triumf, kunne UEFA komme med sin liste over de beste scoringene i turneringen. På toppen står Juventus-stjernen Ronaldo, som vant med sin nettkjenning i 1-2-tapet for Manchester United i gruppespillet.

Målet var av det vanskelige slaget rent teknisk. Ronaldo timet et løp perfekt i bakrom og fikk en lang ball fra midtstopper Leonardo Bonucci. Kula kom i samme retning som Ronaldo løp, men portugiseren klarte likevel det vriene kunststykket å treffe perfekt på volley. Skuddet føk inn bak en sjanseløs David de Gea.

Etter målet feiret portugiseren i kjent stil med å løfte på trøya og stramme magemusklene foran fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer