UD advarer nordmenn i Libanon

Utenriksdepartementet har mandag advart nordmenn i Libanon om at sikkerhetssituasjonen i landet er svært usikker som følge av konflikten mellom Hamas og Israel.

Espen Barth Eide er ny utenriksminister i Norge. UD har mandag advart nordmenn i Libanon om at sikkerhetssituasjonen i landet kan forverres raskt. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Espen Barth Eide er ny utenriksminister i Norge. UD har mandag advart nordmenn i Libanon om at sikkerhetssituasjonen i landet kan forverres raskt. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Konflikten mellom Israel og Hamas påvirker situasjonen i Libanon negativt. Situasjonen er nå svært usikker», skriver UD i en tekstmelding til norske borgere i Libanon mandag kveld.

De ber nordmenn i Libanon som vil forlate landet, vurdere tilgjengelige utreisemuligheter og tipser om at det fortsatt går fly ut av Beirut Rafik Hariri flyplass i hovedstaden Beirut.

Samtidig oppfordres nordmenn til å registrere seg på reiseregistrering.no eller i appen Reiseklar.

UD frarådet fredag nordmenn fra å reise og oppholde seg i Libanon. Det reiserådet gjelder fortsatt, skriver UD på sine nettsider.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer