Uavklart for treåring etter fallulykke på Gardermoen

En tre år gammel gutt behandles for det Ullevål sykehus omtaler om uavklarte skader etter en fallulykke i avgangshallen på Gardermoen lørdag.

Publisert

Gutten ble beskrevet som alvorlig skadd kort tid etter ulykken. Sent lørdag kveld opplyste sykehuset til NTB at han er innlagt og behandles for uavklarte skader.

– Det er en tragisk hendelse. Det er en liten gutt som falt inne i avgangshallen. Vi undersøker omstendighetene nærmere, men ting kan tyde på at han falt fra en skranke, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til NTB.

Han sier at fallet undersøkes som en ulykke.

Politiet har videoopptak av hendelsen, og saken har gått videre til etterforskning.

Søndag formiddag vil ikke Ullevål sykehus kommentere treåringens helsetilstand. NTB får oppgitt at sykehuset ikke kommenterer pasienters helsetilstand utover den aktuelle tilstanden ved ankomst.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.