Uåpnet Super Mario-spill solgt for 13,5 millioner kroner

En uåpnet kopi av Nintendos Super Mario 64 har blitt solgt på auksjon for 1,56 millioner dollar – omtrent 13,5 millioner kroner.

Denne uåpnede utgaven av videospillet Super Mario 64 ble solgt for 1,56 millioner dollar (omtrent 13,5 millioner kroner) på en auksjon i USA søndag. Foto: Heritage Auctions / AP / NTB.
Denne uåpnede utgaven av videospillet Super Mario 64 ble solgt for 1,56 millioner dollar (omtrent 13,5 millioner kroner) på en auksjon i USA søndag. Foto: Heritage Auctions / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Heritage Auctions i Dallas i delstaten Texas i USA melder at spillet fra 1996 ble solgt søndag. Den høye prisen førte til at salget slo den forrige rekordprisen for salg av et enkelt videospill.

Det er ikke kjent hvem som har kjøpt spillet.

Super Mario 64 var det mest solgte spillet til konsollen Nintendo 64, og det første som presenterte den populære Mario-karakteren i 3D, sa auksjonshuset i en uttalelse.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer