Twitters aksjeeiere godtar Musk-oppkjøp

Twitters aksjeeiere har nesten enstemmig godkjent avtalen med Elon Musk fra tidligere i år om kjøp av selskapet.

Twitter kan på lovlig vis tvinge Elon Musk til å gjennomføre det avtalte oppkjøpet av selskapet etter at aksjeeierne godkjente kjøpsavtalen. Foto: Patrick Pleul / Pool Photo via AP / NTB
Twitter kan på lovlig vis tvinge Elon Musk til å gjennomføre det avtalte oppkjøpet av selskapet etter at aksjeeierne godkjente kjøpsavtalen. Foto: Patrick Pleul / Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert

Basert på en foreløpig opptelling stemte 98,6 prosent av eierne for en avtale om å godkjenne oppkjøpet.

Det åpner juridisk for at Twitter kan tvinge Musk til å gjennomføre kjøpet etter at han ensidig opphevet kjøpsavtalen i juli.

Musk hadde opprinnelig avtalt å kjøpe Twitter, som nå er verdsatt til 32 milliarder dollar, for 44 milliarder. Men i juli trakk han seg med den begrunnelse at Twitter ikke hadde innfridd betingelsene.

Ifølge Musks advokater har ikke Twitter gitt nok informasjon til å støtte opp om påstanden om at bare 5 prosent av brukerne av meldingstjenesten er falske.

(©NTB)

FRUSTRERT: Her blir Storbritannias Kong Charles frustrert under signering. Video: Reuters / UK POOL Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer