Twitter bytter selskapsnavn

Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et amerikansk rettsdokument.

Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et rettsdokument til en domstol i USA. Foto: Idrees Abbas/SOPA Images/Shutterstock
Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et rettsdokument til en domstol i USA. Foto: Idrees Abbas/SOPA Images/Shutterstock Vis mer
Publisert

Det er ikke klart hvilke konsekvenser endringen vil ha for plattformen Twitter, som ble kjøpt opp av Tesla-eier og milliardær Elon Musk i fjor.

Men ifølge Bloomberg fører endringen til spekulasjoner om hva Musk nå planlegger for Twitter, som siden oppkjøpet har vært gjennom flere endringer.

Rettsdokumentet der det kommer fram at «Twitter Inc. ikke eksisterer lenger» ble innlevert til en domstol i forbindelse med et søksmål mot selskapet og tidligere administrerende direktør Jack Dorsey.

Musk har opprettet tre holdingselskaper i delstaten Delaware med varianter av navnet X. Torsdag sendte Musk ut en tweet der det bare sto «X».

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer