TV 2 varsler Premier League-endringer

Får vise flere kamper.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er klare for ny Premier League-sesong. (Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix)
Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er klare for ny Premier League-sesong. (Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix) Vis mer
Publisert

(SOL.no): Eystein Thue i TV 2 sier at den største forskjellen fra tidligere sesonger med Premier League på kanalen er at de nå kommer til å vise 32 flere kamper live.

– Hovedgrunnen til dette er at vi kan vise alle parallelle kamper på enkelte midtukerunder der vi tidligere kun kunne vise én livekamp, forteller TV 2s fotballsjef få dager før Premier League-sesongen sparkes i gang med Liverpool mot Norwich.

Det blir få helt nye fjes på TV-skjermen for de norske titterne.

– Både Jesper Mathisen, Solveig Gulbrandsen og Erik Huseklepp kommer til å være med på sendingene som eksperter, sammen med dem som har vært med tidligere, sier Thue.

– Med så mange kamper og sendinger trenger vi mange folk. Vi skal jo også følge Champions League, Europa League og EM-kvalifiseringen tett.

Thue sier at Ingrid Halstensen fortsetter som kanalens korrespondent i Manchester.

– Interessen rundt Ole Gunnar Solskjær og Liverpools suksess gjør det bare enda viktigere for oss å være til stede i Nordvest-England året rundt.

Slik spilles den første Premier League-runden:

Fredag 9/8:

Liverpool – Norwich 21.00.

Lørdag 10/8:

West Ham – Manchester City 13.30
Bournemouth – Sheffield United 16.00
Burnley – Southampton 16.00
Crystal Palace – Everton 16.00
Watford – Brighton 16.00
Tottenham – Aston Villa 18.30

Søndag 11/8:

Leicester – Wolverhampton 15.00
Newcastle – Arsenal 15.00
Manchester United – Chelsea 17.30.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer