Redningsmannskaper jobber på ulykkesstedet i nærheten av Siena onsdag. Foto: ANSA via AP / NTB scanpix
Redningsmannskaper jobber på ulykkesstedet i nærheten av Siena onsdag. Foto: ANSA via AP / NTB scanpix Vis mer

Turistbuss veltet i Italia: Én død og flere kritisk skadd

Én passasjer er omkommet og flere er kritisk skadd etter at en buss med 60 østeuropeiske turister kjørte av veien i Toscana-regionen i Italia.

Publisert

Toetasjesbussen veltet i ulykken, som skjedde onsdag på hovedveien mellom Siena og Firenze, i nærheten av byen Monteriggioni.

Kvinnen som mistet livet, er i 40-årene, melder det italienske nyhetsbyrået ANSA. En talsperson for nødetatene opplyser at tilstanden er kritisk for minst sju personer som er lagt inn på sykehus. Et 30-tall andre passasjerer behandles for lettere skader.

Passasjerene på bussen antas å være russiske statsborgere, melder det russiske nyhetsbyrået TASS.

Det italienske brannvesenet opplyser at de forsøkte å hente ut folk som var fastklemt i bussvraket. Bussen havnet i et skogsområde etter å ha kjørt gjennom et rekkverk. Årsaken til ulykken etterforskes.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.