Josef Sural

Tsjekkisk landslagsspiller døde i trafikkulykke

Tsjekkeren Josef Sural (28), som spiller for den tyrkiske toppserieklubben Alanyaspor, døde i en trafikkulykke søndag, melder klubben ifølge Reuters.

Josef Sural døde i en trafikkulykke. Her fra EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia i 2015. Foto: NTB scanpix / REUTERS/David W Cerny
Josef Sural døde i en trafikkulykke. Her fra EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia i 2015. Foto: NTB scanpix / REUTERS/David W Cerny Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spillerne fra Alanyaspor var på vei fra hjem fra bortekampen mot Kayserispor søndag da minibussen de satt i krasjet, ifølge Reuters.

Det var sju passasjerer i minibussen, og alle ble fraktet til sykehus med skader. Surals skader var så alvorlige at livet ikke sto til å redde.

De seks andre i bussen fikk mindre skader. Blant disse er de tidligere Premier League-spillerne Steven Caulker og Djibril Cissé, ifølge The Sun.

Årsaken til ulykken er ikke offisielt klarlagt, men klubbens styreleder Hasan Cavusoglu sier at minibussen veltet etter at sjåføren sovnet. Han viser til den lokale politisjefen.

Resten av Alanyaspor-laget dro hjem fra bortekampen i den store spillerbussen og var ikke involvert i ulykken.

Sural har spilt 20 landskamper for Tsjekkia. Han kom til den tyrkiske fotballklubben fra Sparta Praha i januar i år.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer