Trump varslet kamp fra golfbanen: – Dette valget er ikke over

President Donald Trump, center standing, as he participates in a round of golf at the Trump National Golf Course on Saturday, Nov. 7, 2020, in Sterling, Va. (AP Photo/Patrick Semansky)
President Donald Trump, center standing, as he participates in a round of golf at the Trump National Golf Course on Saturday, Nov. 7, 2020, in Sterling, Va. (AP Photo/Patrick Semansky) Vis mer
Publisert

Joe Biden har ikke vunnet presidentvalget, hevder Donald Trump, som sier valget ikke er over.

I en uttalelse lørdag, hevder Donald Trump at Joe Biden ikke har vunnet valget, til tross for at de opptelte stemmene viser at han ligger an til å sikre seg over de 270 valgmennene som trengs for å bli USAs neste president.

– Valget er langt fra over. Joe Biden har ikke vunnet i noen delstater, understreker Trump.

– Vi har også legitime juridiske bestridelser som kan påvirke hvem som er den endelige vinneren. I Pennsylvania, for eksempel, har våre valgobservatører ikke blitt gitt reell mulighet til å observere valgprosessen, la han til.

Uttalelsen kommer mens Donald Trump spiller golf i Virginia, og kort tid etter at hans advokat Rudy Giuliani også kom med anklager om valgfusk i blant annet delstaten Pennsylvania. Giuliani varslet også at kampanjen mandag går rettens vei for å bestride valgresultatet.

Påstandene om valgfusk er så langt ikke dokumentert.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer