Trump sier han skal melde seg for politiet med stolthet

Ekspresident Donald Trump bekrefter at han skal melde seg for politiet torsdag, dagen før fristen utløper. Han sier han gjør det med stolthet.

Donald Trump avbildet på et valgstevne i Iowa i juli. Foto: Charlie Riedel / AP / NTB
Donald Trump avbildet på et valgstevne i Iowa i juli. Foto: Charlie Riedel / AP / NTB Vis mer
Publisert

Trump skriver på Truth Social at han skal bli pågrepet torsdag. Han har imidlertid kommet til enighet om en kausjonssum, så i realiteten skal han bare melde seg for politiet i Fulton County og bli registrert.

Det kan bli første gangen det blir tatt et mugshot av Trump. I de andre sakene han er tiltalt i, har han sluppet unna hele kausjonsprosessen.

Trump er sammen med 18 andre tiltalt for forsøk på å påvirke valgresultatet i Georgia etter at Joe Biden vant presidentvalget i 2020.

– Ingen har kjempet for valgintegritet som president Donald J. Trump. For å gjøre det, skal jeg med stolthet bli pågrepet i morgen ettermiddag i Georgia. Gud velsigne USA, skriver Trump på det sosiale med Truth Social.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer