Trump går hardt ut mot Fox News

Trump langer ut mot Fox News

I en serie twittermeldinger går USAs president Donald Trump hardt ut mot den høyrevridde TV-kanalen Fox News, mens også andre amerikanske medier får gjennomgå.

USAs Donald Trump er ikke fornøyd med det han så av Fox News denne helgen. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix.
USAs Donald Trump er ikke fornøyd med det han så av Fox News denne helgen. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

– Det å se nyhetsankere i Fox News denne helgen har vært verre enn å se Fake News CNN, løgnaktige Brian Williams eller gruppen med degenererte Trump-haterne i Comcast (NBC/MSNBC, red.anm.), skrev presidenten på Twitter natt til mandag. Williams er journalist i TV-kanalen MSNBC.

– Fox News, som ikke klarte å få de veldig kjedelige demokratiske valgdebattene, flørter med demokratene og bruker til og med løgnaktige New York Times som «kilde». Fox News forandrer seg fort, men de glemmer folkene som brakte dem dit de er! skrev Trump.

Fox News, som anses å støtte Trump, har de siste årene blitt spart for presidentens verste kraftsalver mot amerikanske medier. Men den siste tiden har Trump utvist voksende misnøye med TV-kanalen. Tidligere har Fox News-ankrene Chris Wallace og Shep Smith fått gjennomgå for Trump-kritiske innslag, skriver Politico.

Det er uklart hva som har fremprovosert presidentens utbrudd mot kanalen.

Store Fox News-personligheter som Tucker Carlson og Sean Hannity står Trump-administrasjonen nær. I amerikanske medier har det versert påstander om at spesielt Carlson nyter så stor respekt i Trumps regjering at han har fått rådføre presidenten om Iran-konflikten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer